Så här jobbar vi. Ditt badrum dag för dag.

DAG 1

Tillsammans med er går vi igenom kvalitetspärmen och alla detaljer runt renoveringen. Vi skyddar och täcker golvet från ytterdörr till badrummet. Vi monterar ner och river ut allt som ska bort från det gamla badrummet, t ex gips, kakel, våtrumsmatta med mera. Därefter pluggar vi igen vattenledningar och kopplar bort all el i badrummet.

DAG 2-3

Vi byter alltid er golvbrunn och om det är betong gjuter vi tillbaka den på rätt plats igen. Vi monterar in reglar och vid behov förstärker vi väggar och golv. Vi monterar in el och vattenrör.

DAG 4

Nu monterar vi gipsskivor och primer på golv samt om du valt golvvärme monterar vi också det. Sedan flytspacklar vi golvet. Naturligtvis gör vi regelmässigt fall/golvlutning till avloppsbrunnen för vattenavrinningen. 

DAG 5

Tätskiktet monteras. Först primer sedan gummi och sist men inte minst så monterar vi upp marknadens bästa tätduk på väggarna.

DAG 6-7

Kakling av väggarna görs och tätduk läggs på golvet.

DAG 8

Nu är det dags för sättning av klinker på golvet. När fixmassan torkat färdigt fogar vi klinkergolvet som sedan får torka klart.

DAG 9-10

Nu börjar vi färdigställa ert badrum. Vi monterar in all badrumsinredning/möbler så som duschväggar, blandare, toalett, halogenspottar i taket, foderlister, väggskåp, trösklar med mera. Givetvis utför vi en funktion och kvalitetskontroll i enighet med pärmen. Allt arbete vi utfört dokumenteras och sätts in kvalitetspärmen som sedan lämnas kvar hos er. 

Vad kostar ett nytt badrum?

 Fyll i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med den bästa lösningen för dig.

Möbler & inredning

Inredning och möbler behövs för ett komplett badrum. Vi har alla de stora tillverkarnas produkter.

Kakel & klinker

Hela vårt sortiment av kakel och klinker är specialanpassat för nordiska badrum.

info@wedobadrum.se 
Tel: 0771-311 300
Kryddstigen 8
802 92 Gävle