Kvalitetssäkring
och dokumentation

I kvalitétspärmen dokumenterar vi renoveringen grundligt och noga. Alla yrkesgrupper som arbetar med renoveringen fyller i flera dokument. t ex egenkontroller vilket innebär en checklista på de olika momenten som utförs under renoveringen.

I pärmen samlas alla dokument som berör er renovering. För att få en komplett och bra kvalitétspärm behöver ni sätta in avtal, ritningar, följesedlar, kvitton, fakturor, monteringsanvisningar och kvalitétsdokument. Vi rekommenderar att ni tar egna bilder under renoveringens gång, ju fler desto bättre.

Värdehandling

Pärmen är en värdehandling och en kvalitètssäkring för ert nya badrum. Förslagsvis förvaras pärmen bredvid er boendepärm.

Vi är ett unikt företag då vi erbjuder kontrakt med avtal om fast tid. Vilken dag vi startar arbetet – och kanske ännu viktigare – vilken dag vi kommer att vara klara. Dessutom har vi alla yrkesgrupper inom företaget; bygg, kakel, VVS och el. Vi sköter därmed allt från rivning till färdigbyggt badrum. Naturligtvis följer vi gällande branschregler och konsumentverkets regler.

Nytt badrum
på 10 dagar

Genom vår unika arbetsmetod och kvalitetssäkring renoverar vi ditt badrum på 10 dagar.

Visningsrum

För att planera och se hur inredningen/möblerna passar kan du boka in ett gratis möte i något av våra visningsrum i Gävle eller Uppsala.

Vad kostar ett nytt badrum?

 Fyll i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med den bästa lösningen för dig.

info@wedobadrum.se 
Tel: 0771-311 300
Kryddstigen 8
802 92 Gävle