Musik och radio i badrummet med iSelect

Söker du det perfekta sättet att lyssna på musik i ditt badrum? Då kommer du att älska iSelect!

Den här smarta och exklusiva takradion med 2,5” eller 5” högtalare för infällning i tak eller vägg installeras snabbt och enkelt, och transformatorn ansluts med två hål i väggen. Högtalarna har samma mått som standardspottarna som vi installerar i samband med ert nya innertak. iSelect kan programmeras mot strömbrytaren i rummet så att t.ex. er favoritradiokanal slås på när ni tänder ljuset i badrummet.

Högtalarna har självsökande FM-radio och fjärrkontroll med LCD-display samt möjlighet till direktprogrammering av frekvenser. Systemet har automatisk sökning och lagring av kanaler med bästa möjliga mottagningskvalitet och minne för 30 kanaler.

Det finns även möjlighet att komplettera er iSelect med en trådlös dockningsstation för iPod och iPhone (andra ljudkällor kan anslutas till dockningsstationen med en 3,5mm teleplugg).

Artiklarna 2,5” Bluetooth samt 5” Bluetooth är nya modeller förberedda för bluetoothanvändning. Det enda ni behöver göra är att köpa till Bluetooth-adaptern så kan ni koppla upp era högtalare.

iSelect levereras med följande:
  • Stereo uttag 1,5
  • 1,5W 2st högtalare 2,5”
  • Intergrerad IR-mottagare/sändare i högtalargallret
  • Antenn 76cm ingår
  • Högtalarkabel 2×5 m

Nytt badrum
på 10 dagar

Genom vår unika arbetsmetod och kvalitetssäkring renoverar vi ditt badrum på 10 dagar.

Visningsrum

För att planera och se hur inredningen/möblerna passar kan du boka in ett gratis möte i något av våra visningsrum i Gävle eller Uppsala.

Vad kostar ett nytt badrum?

 Fyll i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med den bästa lösningen för dig.

info@wedobadrum.se 
Tel: 0771-311 300
Kryddstigen 8
802 92 Gävle