Om WeDo Badrum

Vardagslivet upplever många som stressigt, det kan vara svårt att få ihop livspusslet med familj, jobb och fritid. Ofta drömmer man sig bort från vardagen och tänker ”sedan”, ”då” eller ”efter”…

Vi spenderar en hel del tid i våra badrum där vardagslivet dessutom oftast består av stökiga saker såsom tandkrämskladd, toarullar och blöta handdukar. Men vardagen är ju själva livet och vi vill gärna göra det lättare att njuta av det här och nu. Ett fint badrum som är anpassat efter just dina behov och din smak tror vi gör vardagslivet lättare. Visst kan det kännas gruvsamt att göra om sitt badrum. Många har uppfattningen att det är svårt och att det tar det lång tid. När vi gör badrum arbetar vi efter en beprövad metod och tidplan som innebär att vi levererar ditt nya badrum på tio dagar. Jo, du läste rätt.

Vi gör badrum på 10 dagar.

WeDo badrum gör bara badrum. Våra team jobbar med ett badrum i taget – det betyder fullt fokus på dig och ditt badrum och att vi jobbar hos dig tills vi är klara. Kvalitetssäkring och uppföljning är viktigt för oss och vi har utarbetat särskilda rutiner för det. I kundpärmen kan du dag för dag följa och vara delaktig i kvalitetsarbetet. Vi vill att du vet vad vi gör, när vi gör det och varför. Alla materialval har vi hjälp dig med innan vi startar så att arbetet flyter på så snabbt och enkelt som vi vill.

Hör du till dem som tror att hantverkare inte kan passa tiden, eller hålla tidplan? Vi vill förändra den bilden! Testa oss! Vi levererar i tid och med full fokus på dig och ditt badrum.

Vår vision är faktiskt att revolutionera hantverksbranschen, och det gör vi genom detaljerad planering, utförliga kvalitetschecklistor och tidplaner som håller.

Nytt badrum
på 10 dagar

Genom vår unika arbetsmetod och kvalitetssäkring renoverar vi ditt badrum på 10 dagar.

Vår unika kvalitetssäkring

I kvalitétspärmen dokumenterar vi renoveringen grundligt och noga så att du kan vara delaktig i varje steg.

Vad kostar ett nytt badrum?

 Fyll i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med den bästa lösningen för dig.

info@wedobadrum.se 
Tel: 0771-311 300
Kryddstigen 8
802 92 Gävle