Så tycker våra kunder

Vill tacka för ett proffesionellt utfört arbete från första kontakt tills idag när allt är klart. Hatten av till Er och alla trevliga killar som vi träffat under dessa veckor! Jättenöjda hela familjen. Badrummet blev färdigt på bara 9 dagar. Tack!

Micke | Täby

Jag tycker att hela processen från beställning, utfört arbete till faktura fungerade väldigt smidigt. Hantverkarna som var hos oss var mycket trevliga och hjälpsamma. Kvalitetspärmen bidrog till att det kändes proffsigt och tryggt och visade att WeDo Badrum har en tydlig plan och kan sin sak. Inget lämnas åt slumpen. Vi hade andra hantverkare i huset eftersom vi samtidigt renoverade köket – även dessa var imponerade över WeDo:s genomtänkte och smidiga arbetssätt. Jag är jätteglad över mitt nya fräscha badrum! Tack!

Helena Engberg

Jag och sambon vill bara skriva och tacka för det fina arbetet ni gjort hos oss! Från början till slut har samarbetet med er gått mer än smidigt. Nog hade vi höga förväntningar på hur resultatet skulle bli, men jag måste säga att dessa förväntningar till och med överträffats. Vi rekommenderar varmt detta företag, så håller vad dem lovar. Nytt badrum på 10 dagar! Fantastiskt! Stort tack och vi hörs snart igen när det blir dags att renovera vårt andra badrum.

Ida Olsson

Vi har precis börjat använda vårt nya badrum som ni gjort i ordning åt oss. Det känns toppen! Jag träffade snickaren mest men även rörmokaren och elektrikern. Killarna var mycket trevliga och gjorde ett proffsigt intryck redan från början. Ta hand om dom här killarna.

Lasse Smedberg | Enköping

Vi vill bara framföra hur otroligt nöjda vi har varit med era hantverkare Tony, Abbe och Richard. De har gjort ett fantastiskt jobb, varit proffsiga och mycket trevliga att ha här hemma under två veckor. Vi är imponerade och slutresultatet blev över förväntan.

Marie & Thomas Waller | Borlänge

Vårt fina badrum är nu klart och allt på plats. Stort tack till Niklas och de andra hantverkarna som utfört badrumsrenoveringen på ett proffsigt och trevligt sätt. Snabba puckar med offerten och igångsättande enligt plan. Pärmen som vi fick har varit riktigt användbar. Rent och snyggt under hela byggtiden. Ni är ett självklart val vid nästa renovering!

Helena Nordlund | Uppsala

Den 24 november 2014 stod badrummet klart. Det är andra gången som WeDo Badrum har fått renovera mitt badrum. Ett gäng glada grabbar med en stor portion av humor. De arbetar med hög perfektion och slutresultatet blev enastående. De flesta företag som man tagit in offerter ifrån behöver 3-4 veckor på sig för att genomföra detta. WeDo Badrum är klar på 10 dagar!! När man har småbarn så är det av stort värde att få klar en renovering snarast möjligt. Därför var valet av WeDo Badrum mycket enkelt även denna gång. Jag kan varmt rekommendera detta företag till andra, då de levererar högsta kvalité i alla projekt som de tar sig för.

Fredrik Ingvarsson | Sandviken

Nytt badrum
på 10 dagar

Genom vår unika arbetsmetod och kvalitetssäkring renoverar vi ditt badrum på 10 dagar.

Vår unika kvalitetssäkring

I kvalitétspärmen dokumenterar vi renoveringen grundligt och noga så att du kan vara delaktig i varje steg.

Vad kostar ett nytt badrum?

 Fyll i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi med den bästa lösningen för dig.

info@wedobadrum.se 
Tel: 0771-311 300
Kryddstigen 8
802 92 Gävle